Mød DUKA Ventilation på Byggeri messen

 

Bemærk: messen er udskudt på ubestemt tid grundet Corona virus!

DUKA Ventilation deltager igen på Byggeri messen i Fredericia fra d. 10. - 13. marts. Vi står klar til at møde jer i Hal A på Stand 2351. Vi glæder os til at vise jer, et udsnit af vores berede ventilationssortiment.

 

DUKA Ventilation deltager igen på byggeri-messen i Fredericia fra d. 10. - 13. marts. Vi står i Hal A, Stand 2351. 

På messen fremviser vi vores brede sortiment af DUKA One løsninger - både til bolig samt erhverv.

Vi fremviser vores DUKA One S6-serie, der består af fire enheder, hvoraf to (S6 & S6W) anvendes til ventilation af sove- og opholdsrum samt kældre. Vores DUKA One S6W enhed er med Wi-Fi, hvilket giver mulighed for opsætning af ugeprogram samt trådløs sammenkobling af flere enheder.

Vi medbringer også vores S6B og S6BW, der skal anvendes i vådrum som badeværelse og bryggers. S6BW er ligeledes med Wi-Fi.

Vi medbringer ligeledes to aggregater fra vores DUKA One Q-serie, der anvendes til skoler, institutioner, kantiner, kontormiljøer samt andet liberalt erhverv. Fælles for alle DUKA One løsninger er, at de er nemme at installere, da de kun kræver rørføring i ydermur og alle løsninger leveres komplet med styring. 

 

DUKA Ventilation har fået en ny serie af ventilationsaggregater, vi ligeledes medbringer. Alle er med Wi-Fi, hvilket gør det nemt at betjene aggregatet via mobil app. Her kan der bl.a. reguleres på ventilationshastigheden samt indstilles ugeprogram. Vi har aggregater både med top og side tilslutning. 

 

Foruden vores ventilationsaggregater medbringer vi også et bredt udvalg af vores udsugningsventilator bl.a. vore velkendte S7 samt Pro 30 ventilatorer. Vi medbringer ligeledes vores nyere Pro 90, der fås som standard, tidsstyret samt fugt- og tidsstyret. Pro 90 har en dekorativ front. Ydermere medbringes Smart Fan, der er en af vores ventilatorer, der ikke kræver plads til indbygning.

Som en nyhed har vi fået Smart Fan Wi-Fi, der betjenes via app. Smart Fan Wi-Fi kan anvendes til udsugning og varmeflytning. Verntilatorens app giver mulighed for adskillige anvendelsesmuligheder som regulerbar temperaturstyring f.eks. til varmeflytning. Regulering af fugtsensor samt mulighed for tilvalg af lyssensor. Ventilatoren har også en udluftningsfunktion, hvor den vil ventilere i 30 minutter hver 12. time, hvis en sensor ikke har været aktiveret i 24 timer.