Forskellene på de enkelte DUKA One modeller

DUKA Ventilations har et bredt udvalg af et-rums-ventilationsløsninger / DUKA One for dække markedets behov.

DUKA One S6, S6W, Pro 50+ og D6 er alle tiltænkt til ventilation af opholdsrum, soverum og kældre. De har alle en Ø160 kanaldimension, og er støjsvage. 
DUKA One S6 og S6W er vores topmodel med lavt energiforbrug og 5 års garanti. Disse modeller har en stormskærm med luftindtag og -afkast i siderne. S6 betjenes enten via knapper på indedelen eller fjernbetjening. S6W er med Wi-Fi modul, der giver trådløs sammenkobling og mulighed for styring via app, kan også betjenes via knapper på indedelen. 
DUKA One Pro 50+ har et lavt energiforbrug og 3 års garanti. Pro 50+ stormskærmen har luftindtag og -afkast i bunden. Pro 50+ betjenes enten via knapper på indedelen eller fjernbetjening. 
DUKA One D6 er med ekstern betjeningspanel, der kan placeres hvor ønsket i rummet. Enheden har 3 års garanti. Stormskærmen til D6 har luftindtag og -afkast i bunden.

DUKA One S6B og S6BW er til ventilation af vådrum. I vådrum må der ikke skabes et over- eller undertryk, og disse enheder sikrer en balanceret luftmængde i rummet grundet de to motorer. Den ene motor suger luft i, mens den anden blæser luft ind i 70 sekunder. Herefter vender begge motorer. De to kanaler i enheden er opdelt, hvilket betyder den fugte udsugningsluft ikke bliver blandet med den friske indblæsningsluft. S6BW er ydermere med Wi-Fi modul, der giver trådløs sammenkobling og mulighed for styring via app, kan også betjenes via knapper på indedelen. 

DUKA One Mini og R25 er begge tiltænkt til ventilation af kældre. Disse enheder har et Ø100 mm rør, og derved kan en eksisterende teleskopventil nemt opgraderes til en ventilationsløsning. Det mindre rør og motor betyder enhederne støjer mere end modellerne med en Ø160 mm, og DUKA anbefaler ikke at disse monteres i et soverum. DUKA One mini er den simple model med to hastigheder, der styres via snoretræk. DUKA One R25 har en mere avanceret styring, og betjenes via indedel eller fjernbetjening. 

Se data for alle modellerne i denne oversigt.