Dimensionering af DUKA One

Overvejer du at få monteret DUKA One som ventilationsløsning i dit hjem?

Eller har du et projekt, hvor DUKA One kan være ventilationsløsningen?

DUKA Ventilation har udarbejdet en dimensioneringsguide, der giver et overblik over, hvor mange DUKA One enheder, der skal anvendes ved forskellige projekter i forhold til BR2018. 

Background Image Dimensioneringsguide

Dimensioneringsguide

Teknisk information fra DUKA Ventilation.

I løbet af det seneste år har vi prioriteret, at de nuværende og kommende produkter alle er funktionstestet af vores interne kontrol.

Efterhånden som vi får testet produkterne, vil funktionsmålingerne blive en del af den dokumentation som følger produktet, sammen med de laboratoriedata der er oplyst fra vores leverandører. De seneste opdaterede data og målinger ligger altid tilgængelig på vores hjemmeside.

Dette vil give vores kunder den bedste mulighed for at sammenligne oplyste og reelle data på forskellige produkter på tværs af markedet.

Funktionsmålinger er realistiske målinger udført under forhold, som er sammenlignelige med de forhold, der normalt er tilstede i danske boliger.

Sammen med egne målinger findes desuden cases, hvor vi har målt på effekten af de opnåede forbedringer i forhold til reduktion af f.eks. CO2, radon og fugt.

Nyhedsarkiv

I nyhedsarkivet finder du flere nyheder fra DUKA Ventilation®...

Find arkivet her