DUKA Gør-Det-Selv plastplader

DUKA Ventilation® sælger en lang række plastplader i høj kvalitet til forskellige områder som f.eks. garage- og udestuetag, afskærmninger og brusevægge samt opskummede plader til forskellige bygge- og isolationsopgaver. Du finder produkterne i vores "Produktoversigt" mærket med en karakteristisk grøn banner.

På denne side finder du forskellige redskaber til opgaver, hvor du anvender vores plastprodukter. Prøv f.eks. vores nye tagberegner for et hurtigt overblik over, hvad du skal bruge for at lave en komplet termotagsløsning i de stærke Lexan Thermoclear® plader. 

Background Image Brug vores tagberegner!

Tagberegner for termotag/tagoverdækning

DUKA Ventilation® har lavet en beregner der nemt og hurtigt kan lave en liste du kan tage med til din lokale leverandør af DUKA Ventilation® produkter. Det eneste du behøver at have klar, er de mål som din tagkonstruktion skal have og så følge de nemme trin samt vælge hvilken plade og monteringsform du ønsker.

Til sidst kan du downloade vores produkt- og monteringsbrochure (kan du også gøre på dette link) og så er det bare at vente til varene kommer leveret til monteringsadressen.

Nyhedsarkiv

I nyhedsarkivet finder du flere nyheder fra DUKA Ventilation®...

Find arkivet her