Hvor meget larmer en DUKA One?

Støjen fra en DUKA One kan man altid finde mere om i Databladet eller manualen for de gældende enheder. Det er nemlig forskelligt fra enhed til enhed samt hvilket trin enheden kører på.
Se DUKA One produkter her for at finde info om dB niveau

I nedenstående video, har vi med en app dB måler sammenlignet støjniveauet på forskellige ting i hjemmet. Denne test er ikke præcis eller videnskabelig, men bare for at vise forskelle på lyd i det typiske hjem. Alle lydmålinger er lavet med en afstand på ca 1-1,5 meter fra objektet.

Lydniveauet er ikke hele historien

Man vil gerne have så meget ro som muligt, og her er det ikke kun lyden fra ventilationen der skal kigges på. Akustikken har betydelig påvirkning på lyden i hjemmet, samt støj som i forvejen er til stede. Du skal derfor overveje om du helst vil have en komfor model som S6 Plus som har dB niveau helt ned til 23 dB eller om du har brug for en mere effektiv model som Pro 50 Plus som har et lydniveau ned til 29 dB, men til gengæld har et lidt større luftskifte. De to enheder, selvom de er forskellige, kan stadig arbejde sammen og give et godt indeklima.

DUKA One hæver også værdien af din bolig

Ikke alene hæver det kvaliteten og værdien af din bolig, der er også mange fordele ved at installere DUKA One med varmegenvinding: 

  • Mængden af sundhedsskadelige partikler bliver betydeligt mindre
  • Du minimerer risikoen for skimmelsvamp 
  • Du nedsætter niveauet af radon i din bolig
  • Du minimerer risikoen for hovedpine, allergi og astma på grund af et dårligt indeklima

Kunne ventilation i dit hjem være en god ide, så tøv ikke med at kontakte din elektriker for at høre om muligheden for DUKA One.
Eller skriv til os på mail@dukaventilation.dk