Et nyt og godt isoleret
"tinyhouse" betød at fugten ikke kunne komme ud. 


"Det løser vi med DUKA One" - Filip


Filip og Tinas nye Tinyhouse som rummer et lækkert køkkenalrum, en lille stue, toilet og soveværelse som tilsammen giver et skønt og kompakt hjem. Dette bliver ægteparrets nye hjem efter de er flyttet ud af deres lejlighed i Aarhus. Men allerede inden deres Tinyhouse stod færdig kunne filip hurtigt se at dug samlede sig i vindueskarmene samt mærke at luften var meget tæt.

Nemt, hurtigt og høj kvalitet

Løsningen på den høje luftfugtighed kan nemt gøres ved åbning af vinduer, "men ideen med at isolere godt, var ikke at alt varmen bare skulle ryge ud af et åbent vindue" fortæller Filip. Derfor blev løsningen DUKA One som er nemt, hurtigt og lavet i høj kvalitet.
"Det er lækkert når man arbejder med kvalitetsprodukter" Fortæller han mens han gør inderskærmen klar til montering.

Filip fortæller om flere fordele ved DUKA One:

  • Det virker og det er nemt at montere og betjene
  • En skalerbar løsning så man nemt kan tilføje ekstra DUKA One enheder senere hen skulle det være nødvendigt.
  • Hurtigt og nemt uden at man sprænger budgettet.

Ingen mulighed for kompliceret rørføring

Da dette tinyhouse er med fladt tag, er der ikke plads til at lave rørføring, så en løsning som kun kræver et hul i ydervæggen er nødvendigt. Det betyder at installationen er ligetil og uden besvær. På toilettet er der også blevet tilføjet en vådrums DUKA Ventilator så vådrummet i hjemmet ikke giver de tilstødende rum højt fugtniveau.

Ugeprogram og Wi-Fi er et "must"

Der var ingen tvivl om, at Wi-Fi modellen var den rette DUKA One at gå med da det gav flere fordele. Med Wi-Fi udgaven er det nemt at koble flere enheder sammen trådløst, tjekke om de kører i DUKA Smart App'en samt lave et ugeprogram til enhederne.

Især ugeprogrammet er et hit, da det ikke er ligegyldigt i det kompakte hjem hvornår fugtniveuet er højt. Derfor giver det mening at kunne indstille DUKA One til at ændre hastighed alt efter om der er nogle hjemme, eller om det står tomt.

Overvej at invester i en DUKA One løsning

Vi anbefaler DUKA One, der er en ventilationsløsning, der ventilerer rummet 24 timer i døgnet. I 70 sekunder suger enheden brugt og fugtig luft ud, lagrer varmen i enhedens keramiske kerne. Efter 70 sekunder vender systemets motor og blæser frisk luft ind, der bliver varmet op af den keramiske kerne. Herved bliver luften konstant skiftet, hvor partikler samt fugt reduceres, og samtidig spares der på varmeregningen, da varmen bliver genbrugt. DUKA One monteres direkte i ydervæggen, og den kan monteres, hvor der er et ventilationsbehov. 

Find den rette DUKA One til dig her