"DUKA One har fjernet lugten i min kælder"

Trods en omfattende isolering og renovering af sin kælder, oplevede Jesper fra Viborg stadig den ærgelige kælderlugt i sin kælder. Han blev klar over at der skulle en form for ventilation til og efter en snak med en fagmand indenfor ventilationsfaget, besluttede Jesper sig for at anskaffe sig en DUKA One til opgaven.

"Vi renoverede jo kælderen med fokus på at få isoleret godt, og alligevel så havde det lidt en kælderlugt, og så tænkte vi at der nok var brug for en form for udluftning.

Her snakkede jeg så med en fagmand som fortalte mig om DUKA One og hvad det kan gøre for en kælderlugten og indeklimaet i kælderen"

Forskellen er nem at få øje på

Det tog ikke lang tid for Jesper og hele familien at mærke hvordan at deres nye DUKA One ventilerede deres kælder med stor succes.

"Vi har haft den i 4 år og vi kan virkelig godt mærke at det er blevet bedre.

Min familie har kunne mærke en stor forskel i kælder lugten og lugtgener"

Virker Jespers situation bekendt for dig?

Frygt ej, for løsningen er muligt for dig. Står du i en situation med en kælder som bare ikke vil slippe den trælse kælderlugt, så anbefaler vi en DUKA One, som er et ventilationsanlæg med varmegenvinding, er ventilerer din bolig 24 timer i døgnet. I 70 sekunder suger systemet forurenet, fugtig luft ud og lagrer varmen i enhedens keramiske kerne. Efter 70 sekunder vender systemets motor og blæser frisk luft ind, der bliver varmet op af den keramiske kerne. Herved bliver luften konstant skiftet, hvor partikler samt fugt bliver ventileret væk, og samtidig sparer du på varmeregningen, da varmen i boligen bliver genbrugt. Vi monterer DUKA One direkte i ydervæggen, og anlægget kan blive monteret, der, hvor du har behov for det.

Læs mere om DUKA One her