DUKA One

DUKA One

DUKA One er et alternativ til traditionelle ventilationsløsninger med et aggregat samt rørføring.

DUKA One er en et-rums-løsning, der monteres i ydervæggen, og kan ventilere et rum. Enheder med en Ø160 mm kerne kan ventilere et rum på op til 27 kvm. Enheder med en Ø100 mm kerne kan ventilere et rum på op til 15 kvm. Det betyder, at i større rum kan det være nødvendigt at installere flere enheder.

DUKA One enhederne har en keramisk kerne, der genanvender varmen i udsugningsluften. Varmegenvindingsgraden angiver, hvor meget af varmen fra udsugningsluften, der bliver genanvendt og overført til indblæsningsluften.

Hvad er DUKA One?

DUKA One er en innovativ varmegenvindingsenhed, der er designet til at give dig et sundt og behageligt indeklima og samtidig reducerer energiforbruget. Enheden anvender avanceret varmegenvindingsteknologi til at udnytte den termiske energi fra den udsugede luft og overføre den til den indgående friske luft, hvilket hjælper med at opretholde en konstant temperatur og minimere varmetab.

Hvor kan en DUKA One bruges?

Med sin kompakte størrelse og simple installation kan DUKA One nemt integreres i forskellige typer af bygninger, herunderparacel huse, villaer, boliger, kontorer og andre kommercielle faciliteter. Den er designet til at være energieffektiv og har et meget lavt strømforbrug, hvilket bidrager til at reducere driftsomkostningerne mens den genbruger varmen fra den luft der alligevel bare ville have forsvundet ud af vinduet.

En DUKA One til ethvert rum

DUKA Ventilation har udviklet og designet en række modeller af DUKA One enheder til at passe specifikt til alt fra soveværelse til kælderrum. Hvilken model der passer bedst til dig kan du nemt og hurtigt finde den rette model til dig med vores DUKA One Vælger. Den anbefaler en enhed som passer til dig, efter du har svaret på et par hurtige spørgsmål.

 

Varmegenvindings effektiviteten af en DUKA One

En af de bemærkelsesværdige funktioner ved DUKA One er dens høje varmegenvindingseffektivitet. Enhederne er i stand til atopnå en effektivitet på op til 95%, hvilket betyder, at den kan genvinde størstedelen af varmen fra den udsugede luft og genbruge den til opvarmning af den indgående friske luft. Dette er især vigtigt i køligere klimaer, hvor opvarmning udgør en betydelig del af energiforbruget.

Læn dig tilbage mens DUKA One klarer indeklimaet

DUKA One er udstyret med en intelligent styringsenhed, der gør det nemt for dig at optimere ventilationsprocessen. Styringsenheden kører automatisk mens du vælger luftstrømmen og ventilatorhastigheden for at opretholde den ønskede luftkvalitet og komfortniveau. Den har også indbyggede filtre som bidrager til at forbedre indendørs luftkvalitet og skabe et sundt miljø og indeklima. DUKA One Wi-Fi enheder kan også styres med App. Dette gør det lettere at forbinde flere enheder med hinanden samt indstille ugeprogrammer som passer til dig.

Nem vedligeholdelse af DUKA One

Det er let at vedligeholde DUKA One enheder, da enhederne sidder i facader. De er derfor let tilgængelige, og kan tilgåes indefra når de skal serviceres. DUKA One enheder har en filteralarm der lyser når de har kørt i 3 måneder. Derfra tilser man filtre og kernen, og rengører delene efter de instruktioner der er i manualen. Derefter nulstiller man filteralarmen efter anvisninger i manualen. Filtrene skal skiftes årligt eller oftere efter behov.

Er du i tvivl om DUKA One enheder er noget for dig, så tøv ikke med at skrive til os på mail@dukaventilation.dk

DUKA One tekniske data

På DUKA One produktsider og embellager vil man kunne finde tekniske data som strømforbrug, Støjniveau og varmegenvindingsgrad. Disse data er funktionstestet af vores interne kontrol.

Efterhånden som vi får testet produkterne, vil funktionsmålingerne blive en del af den dokumentation som følger produktet, sammen med de laboratoriedata der er oplyst fra vores leverandører. 

Funktionsmålinger er realistiske målinger udført under forhold, som er sammenlignelige med de forhold, der normalt er tilstede i danske boliger.

Lyddata

Som følge af ovenstående vil dataen som du finder på DUKA Ventilations modeller, især lyddata, der fremgår være reelle data fra funktionsmålingerne istedet for laboratoriemålinger som normalt bliver brugt på ventilations produkter. Ved DUKA Ventilation vælger at fremvise funktionsmålingerne for at give det mest realistiske billede. 

 

Reference projekter

Har du et projekt, hvor DUKA One kan være ventilationsløsningen?
Kig i vores reference brochure og se udvalgte projekter, hvor DUKA One er valgt som ventilationsløsning.