DUKA One giver et godt indeklima på Bramming gymnastik- & idrætsefterskole 


"Vi oplever mindre fugt og det dufter bedre på værelserne" - Otto, Pedel


Som en del af en energirenovering på Bramming gymnastik- & idrætsefterskole, stod man overfor en ventilationsudfordring. Længe har det været okay med en friskluftsventil, men efter der er monteret nye og mere isolerende vinduer på elevværelserne, kan det give noget af en dunst på elev-værelserne og specielt på et 3-mandsværelse med tre aktive drenge.

Stor besparelse ved at sætte DUKA One op 

Efter at Otto, som er pedel på Bramming gymnastik- & idrætsefterskole havde hørt om DUKA One, testede han det på et enkelt elevværelse. Efter nogen tid, kunne han og ledelsen hurtigt konkludere flere ting:  

  • Det virker og det var nemt at montere og betjene
  • Det ville koste mindre end en tredjedel at få sat op, imod et større aggregat som skulle sættes op på loftet.

Slap for at arbejde under asbest tag

Skulle der monteres et klassisk ventilationsaggregat med varmegenvinding i loftsrummet, ville det kræve et større arbejde. Kompliceret rørføring og isolering ville tage tid og arbejde, og derfor gav det endnu mere mening at installere den populære 1-rums-varmegenvinding, DUKA One på hvert værelse.
DUKA One kræver nemlig kun et hul i ydervæggen samt strøm til indedelen. Dette gjorde det nemt og hurtigt, og krævede ikke en eneste tur op på loftet. 

Det gav mening at vælge Wi-Fi modellen

Der var ingen tvivl om, at Wi-Fi modellen var den rette DUKA One at gå med da det gav flere fordele. Med Wi-Fi udgaven er det nemt at koble flere enheder sammen trådløst, tjekke om de kører i DUKA Smart App'en samt lave et ugeprogram til enhederne.

Overvej at invester i en DUKA One løsning

Vi anbefaler DUKA One, der er en ventilationsløsning, der ventilerer rummet 24 timer i døgnet. I 70 sekunder suger enheden brugt og fugtig luft ud, lagrer varmen i enhedens keramiske kerne. Efter 70 sekunder vender systemets motor og blæser frisk luft ind, der bliver varmet op af den keramiske kerne. Herved bliver luften konstant skiftet, hvor partikler samt fugt reduceres, og samtidig spares der på varmeregningen, da varmen bliver genbrugt. DUKA One monteres direkte i ydervæggen, og den kan monteres, hvor der er et ventilationsbehov. 

Find den rette DUKA One til dig her