Service og manualer

Herunder finder du service og download af de seneste manualer til vores produkter.

Velkommen til DUKA Ventilation's servicecenter

Her finder du forhåbentlig den hjælp du søger. Vi forstår vigtigheden af et velfungerende ventilation, og derfor er vores erfarne teknikere klar til at levere topkvalitets service og support, når du har brug for det.

 

Manualer til DUKA One og andre DUKA Ventilations produkter

Har du brug for vejledning om, hvordan du bruger din specifikke DUKA One model. Vores omfattende manualer giver dig trin-for-trin instruktioner, der gør det nemt at få mest muligt ud af din DUKA One. Vi tilbyder en bred vifte af manualer og dokumentation, der dækker vores komplette udvalg af ventilationsløsninger. 

Reklamationsformular

Hvis du oplever problemer med dit DUKA Produkt, er vores reklamationsformular det første skridt mod en løsning. Udfyld formularen med detaljer om dit problem, og vores supportteam vil kontakte dig hurtigst muligt for at hjælpe dig med at løse det.

Har du brug for personlig assistance eller har du spørgsmål om vores serviceydelser? Så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os via e-mail, og vi vil bestræbe os på at besvare dine henvendelser så hurtigt som muligt. Vi er dedikerede til at sikre, at dit DUKA Produkt fungerer optimalt. Uanset om du har brug for teknisk support, manualer eller hjælp med en reklamation, er vi her for at hjælpe dig

Tak for at du har valgt DUKA Ventilation. Vi ser frem til at betjene dig!